Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Μετά το πρωτάθλημα Junior, ένας δυνατός φιλικός αγώνας....

Το τέλος του πρωταθλήματος των Junior βρήκε την ομάδα του Ο.Φ. Χολαργού να καταλαμβάνει την 4η θέση. Καιρός λοιπόν για νέες εμπειρίες... Για αρχή το φιλικό παιχνίδι που έδωσαν το Σάββατο 6 Απριλίου 2013 στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου Βριλλησίων (Family Sports Club). Ενα δυνατό παιχνίδι, χωρίς άγχος με καλές φάσεις.
Ο Ο.Φ. Χολαργού προηγήθηκε μετά από ένα πολύ καλό κατέβασμα του Αγγ. Μπούνταλη και με ασίστ στον Αγγ. Μπιμπλή σημείωσε το 0-1.


Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν μία μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν το σκορ αλλά ο Κ. Μπακάκος, τερματοφύλακας του Ο.Φ. Χολαργού, δεν τους έκανε το χατίρι. Απέκρουσε την μπάλα μετά βίας πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας.


Λίγα λεπτά αργότερα, ο Κένταυρος Βρ. κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, η εκτέλεση του οποίου ήταν ό,τι έπρεπε για να φέρει το ματς σε ισοπαλία 1-1.


Οι Χολαργιώτες από το σημείο αυτό και μετά δεν το έβαλαν κάτω. Είχαν πολύ καλές επιθέσεις με πολλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά η πραγματικότητα έδειξε το σκληρό της πρόσωπο. Λίγα λεπτά μόλις πριν από τη λήξη του παιχνιδιού με ασίστ του αντίπαλου σε συμπαίκτη του στο κέντρο της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 2-1 υπέρ του Κένταυρου Βριλλησίων.


Μία ακόμη καλή εμφάνιση του Ο.Φ. Χολαργού Junior ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε φάσεις του αγώνα στο βίντεο που ακολουθεί:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου