Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Αρχίζουν τα δύσκολα στους Παμπαίδες του Ο.Φ. Χολαργού...

   Λίγες αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των Παμπαίδων, φαίνεται ο κίνδυνος να χάνεται η 1η θέση που διατηρούσε μέχρι τώρα η ομάδα του Ο.Φ. Χολαργού.
   Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013, το πάθος των Χολαργιωτών δεν ήταν αρκετό για να καταφέρουν να φύγουν από τον γήπεδο του "Κόκκινου Μύλου" νικητές.
   Ο Απόλλωνας Σμύρνης δεν χαρίστηκε καθόλου στον αντίπαλο και είναι φυσικό γιατί με τους 3 βαθμούς που πήρε έχει ελπίδες να βρεθεί στην 1η θέση της κατάταξης.
   Στο 1ο ημίχρονο η κλειστή άμυνα και τα καλά μαρκαρίσματα του Ο.Φ. Χολαργού δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Απόλλωνα Σμύρνης. Και μάλιστα θα μπορούσε να είχε σκοράρει αν δεν έκανε λάθη σε κάποιες στημένες φάσεις. Ετσι το 1ο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες.



   Στο 2ο ημίχρονο άρχισαν τα δύσκολα... Οι παίκτες του Απόλλωνα "ξύπνησαν" και δυσκόλεψαν πραγματικά τον Ο.Φ. Χολαργού. 


   Στο 5ο λεπτό κέρδισαν κόρνερ, η εκτέλεση του οποίου έφερε το τελικό αποτέλεσμα 1-0 μετά από μία "αναμπουμπούλα" στη μικρή περιοχή και αυτογκόλ από παίκτη του Ο.Φ. Χολαργού.



   Από το σημείο αυτό και μετά η ψυχολογία των Χολαργιωτών έπεσε και το μόνο που κατάφεραν ήταν να διατηρήσουν την ήττα τους σε χαμηλό σκορ.
   Τεράστιο ενδιαφέρον λοιπόν για τις επόμενες αγωνιστικές. Ιδωμεν...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου