Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Τουρνουά ποδοσφαίρου του δικτύου Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού!!!




To Green Youth Cup 2013 θα διεξαχθεί στο Λουτράκι Κορινθίας στις 8-12 Μαΐου με συμμετοχή κυρίως σχολών ποδοσφαίρου από την Αττική (μέσα σ' αυτές και ο Ο.Φ. Χολαργού), την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα, τους νήσους Αιγαίου, την Κρήτη, τους νήσους Ιονίου και την Κύπρο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αποκλειστικά ακαδημίες του Δικτύου των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού στις κατηγορίες Παιδικό, Παμπαιδικό και Junior.
H διοργάνωση θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της πρότυπης αθλητικής κατασκήνωσης Sportcamp στο Λουτράκι, με τους συμμετέχοντες αθλητές να ανέρχονται περίπου στους 300.



Σημαντική καινοτομία συνιστά το γεγονός ότι στους αγώνες δεν θα τηρηθεί βαθμολογία, ούτε θα υπάρξουν ομαδικές ή ατομικές διακρίσεις, καθώς η φιλοσοφία των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού εστιάζει στην ανάδειξη του "ευ αγωνίζεσθαι" και στην επιβράβευση της συμμετοχής.
Η μόνη ατομική διάκριση που θα δοθεί αφορά τον αθλητή κάθε κατηγορίας που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς στο "fair play", ενώ σε όλους ανεξαιρέτως τους συμμετέχοντες θα δοθούν μετάλλια και δώρα και σε όλες τις ακαδημίες κύπελλα συμμετοχής.
Στην οργανωτική ομάδα συμμετέχουν 25 εθελοντές του τμήματος Αθλητικής Διοίκησης της Σπάρτης, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους συμμετέχοντας στην παραγωγή μίας μεγάλης διοργάνωσης.
Το τουρνουά θα κλείσει με τις τελετές βράβευσης, ενώ θα ακολουθήσουν εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή των αθλητών και των συνοδών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου