Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ημέρα Συλλόγων Δήμου Παπάγου-Χολαργού!!!!

 Πρωτοφανής η επιτυχία της Ημέρας των Συλλόγων που διοργανώθηκε την Κυριακή 9/6 από τους ίδιους τους συλλόγους. Πέρασαν από το Αλσος του Χολαργού πάνω από 2.500 άτομα σε μια πραγματικά γιορτινή ατμόσφαιρα που κράτησε από τις 10 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ.


Οπως όλοι διαπίστωσαν συμπερασματικά, ήταν η μεγαλύτερη εκδήλωση που έχει διοργανωθεί ποτέ στην περιοχή μας αφού συμμετείχαν 25 σύλλογοι και πάνω από 120 εθελοντές.
Στην εκδήλωση κυριάρχησαν οι αθλητικοί σύλλογοι Παπάγου και Χολαργού (συμμετείχαν όλοι) ενώ ξεχώρισαν με την παρουσία τους ο Σύλλογος Εν Δράσει που είχε και την ιδέα της διοργάνωσης, ο σύλλογος υγειονομικών, οι δασοφύλακες, οι Μικρασιάτες, οι Επαγγελματίες και βέβαια η Ελληνική Εστία που έκλεισε και την εκδήλωση με Ηπειρώτικους χορούς.
Επιδίωξη των διοργανωτών ήταν η καθιέρωση μίας ημέρας το χρόνο ως Ημέρα των Συλλόγων έτσι ώστε ο κόσμος να περάσει από τα περίπτερα και να γνωρίσει τους συλλόγους και την δράση τους. Ο σκοπός κατά κοινή ομολογία επιτεύχθηκε ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Καλύτερο περίπτερο της Ημέρας αυτής αναδείχθηκε αυτό του Ομίλου Φιλάθλων Χολαργού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου